Verkeersongeval

Letselschade door een verkeersongeval

Verkeerongevallen komen heel veel voor. Je kunt op verschillende manieren aan het verkeer deelnemen. Je kunt als voetganger, fietser, scooterrijder, scootmobielbestuurder, automobilist, motorrijder etc.te maken krijgen met een ongeval.

Het vaststellen van de aansprakelijkheid is niet altijd ingewikkeld. In veel gevallen zijn de verkeersregels van toepassing en kan deaansprakelijkheid direct worden beoordeeld door MRC Letselschade. 

Er zijn echter ook situaties denkbaar waarin het lastiger is om de aansprakelijkheid vast te stellen, te denken valt aan tegenstrijdige verklaringen, ontbrekende getuigenverklaringen etc.

Letsel opgelopen bij een verkeersongeval?

Heb je letselschade opgelopen door een verkeersongeval?

Neem dan direct contact op met MRC Letselschade voor een vrijblijvend advies.

Wij werken gratis in heel Nederland.


Heb je letselschade opgelopen door het ongeval, laat je dan
indien nodig behandelen door een (huis)arts. Je doet er – als jouw letsel het
toelaat – goed aan om samen met de veroorzaker van het ongeval een
schadeaangifteformulier (noteer in elk geval het kenteken) in te vullen, de
gegevens van alle getuigen te noteren en foto’s te maken. Met deze gegevens kan MRC Letselschade direct aan de slag om jou te helpen.

De veroorzaker van een verkeersongeval is in de meeste gevallen verzekerd voor de veroorzaakte schade. Op het moment dat jij jouw schade wilt indienen, krijg je te maken met de verzekeringsmaatschappij. Je doet er goed aan om je te laten bijstaan door MRC Letselschade in het voeren
van de contacten met de verzekeraar van de tegenpartij. Zo weet je zeker dat er aan jouw belangen wordt gedacht.

Bovenkant