Over MRC Letselschade

mr. C.J.M. van den Berg

“Ik pak een zaak graag met beide handen aan en ik probeer me altijd in jouw situatie te verplaatsen. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich geen zorgen hoeven te maken over hun letselschadezaak. Bij mij staat hun herstel voorop. Ik zie het als mijn taak om de belangen van mijn cliënten zo goed mogelijk te behartigen en de discussie met de wederpartij te voeren. In sommige zaken vergt dat een stevige aanpak en in andere zaken een heleboel geduld. Ik zal altijd door het vuur gaan voor mijn cliënten; tegelijk krijgen zij van mij ook een realistisch beeld van hun zaak.”

MRC Letselschade

MRC Letselschade is opgericht door mevrouw mr. C.J.M. van den Berg. Na jarenlang als letselschadejurist in loondienst te hebben gewerkt, besloot zij om haar hart te volgen en MRC letselschade op te richten.

MRC Letselschade is gevestigd in Nootdorp en gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht op het gebied van letselschade. Verkeersaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid en medische aansprakelijkheid zijn hier voorbeelden van.  MRC Letselschade staat zowel particulieren als zelfstandig ondernemers bij in het verhalen van letselschade.

MRC Letselschade maakt zich er sterk voor dat uw belang altijd voorop staat. MRC Letselschade kenmerkt zich door gedrevenheid, eerlijkheid en passie.

Bovenkant