Verschillende oorzaken

mr. C.J.M. van den Berg

“Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich geen zorgen hoeven te maken over hun letselschadezaak. Bij mij staat hun herstel voorop. Ik zie het als mijn taak om de belangen van mijn cliënten zo goed mogelijk te behartigen en de discussie met de wederpartij te voeren. In sommige zaken vergt dat een stevige aanpak en in andere zaken een heleboel geduld. Ik zal altijd door het vuur gaan voor mijn cliënten; tegelijk krijgen zij van mij ook een realistisch beeld van hun zaak.”

MRC Letselschade

MRC Letselschade is opgericht door mevrouw mr. C.J.M. van den Berg. Na jarenlang als letselschadejurist in loondienst te hebben gewerkt, besloot zij om haar hart te volgen en MRC letselschade op te richten.

Mevrouw Van den Berg heeft zich tijdens haar rechtenstudie gespecialiseerd in het gezondheidsrecht. Zij is sinds 2012 werkzaam in de letselschadebranche. Zij is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht op het gebied van letselschade. Verkeersaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid en medische aansprakelijkheid zijn hier voorbeelden van.

MRC Letselschade maakt zich er sterk voor dat uw belang altijd voorop staat. Mevrouw Van den Berg probeert zich daarom in uw situatie te verplaatsen. Het analyseren van juridische problemen, het schrijven van adviezen en het voeren van onderhandelingen, pakt zij met beide handen aan. Ook het persoonlijke contact vindt zij belangrijk. Ze komt daarom graag bij u op bezoek om uw zaak persoonlijk met u te bespreken.

MRC Letselschade kenmerkt zich door gedrevenheid, eerlijkheid en passie.

Bovenkant